Inici Tallers Formatius
Creació i Consolidació d'Empreses Comerç i Fires Formació Lloguer d'espais Turisme
Tallers Formatius
Bookmark and Share

El Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Blanes, ha organitzat per aquest proper mes d'octubre, els següents tallers i cursos, dirigits prioritàriament a persones usuàries del Servei Local d'Ocupació ( Club de la Feina ), i en general, a persones en recerca de feina ( aturats o en actiu ).

Per més informació i inscripcions podeu trucar al 972 35 82 60  ó venir presencialment a Promoció de la Ciutat, Av. de l'Estació nº 43, en horari de 9:00 a 14:00h.

FORMACIONS:

Dimecres 11 d'Octubre: MANIPULACIÓ D'ALIMENTS. De 15:00 a 30:30 h. Promoció Econòmica Ajuntam. Blanes ( Escola Safa ).
Formació bàsica en matèria de seguretat alimentària. Proporcionarà una eina senzilla i pràctica als manipuladors d’aliments per facilitar la implementació d’autocontrols, amb la finalitat de garantir la seguretat dels aliments que es produeixen, s’elaboren, se serveixen i/o es venen als establiments alimentaris.

Dilluns 16 d'Octubre: ON I COM TROBAR OFERTES DE FEINA. De 9:30 a 13:30 h. Promoció Econòmica Ajuntam. Blanes ( Escola Safa ).
On busques ofertes de feina?  Xarxes socials, webs genèriques, borses especialitzades, aplicacions mòbils...?
Un dels passos més importants en la recerca de feina és saber on trobar ofertes de feina que ens interessin, i també com utilitzar aquestes eines.
Si estàs buscant feina, vols saber on trobar-la?

Dimecres 18 d'Octubre: EL MEU CURRÍCULUM, EL MEU APARADOR. De 9:30 a 13:30 h. Promoció Econòmica Ajuntam. Blanes ( Escola Safa ).
Saps com fer un currículum gràfic o virtual? El tens adaptat als nous canals de recerca de candidats? Com et mostres a les xarxes a l’hora de buscar feina?
Si estàs buscant feina i vols conèixer més estratègies de com presentar-te a les empreses a través de les xarxes, webs especialitzades, o bé millorar el canal tradicional, vine al taller “El currículum, el meu aparador”!.  
Treballarem el currículum gràfic i el currículum virtual, adaptat a l’entorn.
Explicarem com podem mostrar-nos a través de les xarxes socials o professionals a l’hora de buscar feina.

Dijous 26 i Divendres 27 d'Octubre: COM CONTACTO AMB LA MEVA FUTURA FEINA? PROCESSOS DE SELECCIÓ, ENTREVISTES I "ELEVATOR PITCH". Dos dies, de 9:30 a 13:30 hrs. cada dia.  Promoció Econòmica Ajuntam. Blanes ( Escola Safa ).
Coneixes els teus punts forts? Com despertar interès en l’empresa en un procés de selecció?
Tens elaborat el teu “elevator pitch”? saps què és i quan poder aplicar-ho?
Totes les persones tenim un perfil determinat degut a la nostra professió o professions, però el valor afegit en la recerca de feina vindrà donat pels nostres PUNTS FORTS.

La nostra societat fa que haguem d’aprofitar al màxim oportunitats de crear bones primeres impressions. El món va ràpid i no sempre sabem destacar aquestes qualitats, per tant, la nostra motivació en aquests casos serà vital junt amb petites tècniques fàcils d’aplicar.

Dilluns 23, dimarts 24, dimecres 25 i dijous 26 d'Octubre: PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS - PALETERIA 20 hores ( per poder acreditar i tramitar la TPC, Fundació Laboral de la Construcció ). De 15:00 a 20 hores cada dia. Escola Safa.
Formació per obtenir acreditació en PRL per a la Fundació Laboral de la Construcció. Prevenció de riscos en especialitat de paleteria.