Inici Serveis al públic Creació i consolidació d'empreses
Comerç i Fires Formació Ocupació Lloguer d'espais Turisme
Presentació del servei de creació d'empreses
Bookmark and Share

 


INFORMACIÓ ACTUAL SOBRE LA SITUACIÓ PROVOCADA PEL CORONAVIRUS


 

 

El servei de creació i consolidació d’empreses informa, orienta i assessora en tots els aspectes que cal tenir en compte a l'hora de muntar i gestionar un negoci:

 

- Anàlisi de la viabilitat tècnica, econòmica i financera de la idea de negoci.

- Tràmits necessaris per donar d'alta un negoci.

- Lleis i normatives que regulen les diferents activitats econòmiques, empresarials, industrials...

- Finançament per poder iniciar el negoci.

- Suport en temes d'organització i gestió interna, RRHH, màrqueting, ajudes i subvencions, etc.

 

 

COM ET PODEM AJUDAR A MUNTAR EL TEU PROPI NEGOCI?

 

1.  Vine al nostre curs sobre creació d'empreses que realitzem cada 15 dies.

Cada 15 dies impartim un curs que dura 4 dies (4 sessions) on expliquem tot allò que cal saber a l'hora de crear un negoci. L'entrada és lliure, gratuïta i oberta a tothom però és obligatori inscriure's. Les inscripcions es poden fer telefònicament al 972.358.260 o presencialment a la recepció de l'edifici de Promoció de la Ciutat de Blanes (Avinguda de l'Estació, núm. 43 -al costat de la ITV de Blanes-).

Abans de crear el teu negoci, és molt recomanable que el dissenyis amb tot detall. El document que recull tot el disseny del teu negoci s'anomena PLA D'EMPRESA. El PLA D'EMPRESA serveix per analitzar si un negoci és viable tècnicament, econòmicament i financerament. Durant aquest curs de 4 dies, els assistents realitzen el pla d'empresa del negoci que volen muntar.

Un cop finalitzat el curs, mitjançant una entrevista personal, els assistents poden consultar tots els dubtes que tinguin amb el tècnic de creació d'empreses. Per a fer-ho, una vegada finalitzat el curs, cal trucar al 972.358.260 de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h o enviar un correu electrònic  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Paral·lelament, cada mes s'imparteixen xerrades sobre diferents temes relatius a la gestió i funcionament d'empreses. Aquestes xerrades les imparteixen persones especialistes en el seu àmbit (advocats, gestors, etc.). Els dies d'impartició d'aquestes xerrades es poden saber a través del nostre facebook (www.facebook.com/blanespromocio), motiu pel qual et recomanem que t'en facis seguidor/a, i també a través del nostre butlletí informatiu (si no el reps, demana'ns en el següent correu electrònic que te l'enviem:   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ).

Trobaràs més informació al Dossier de l'emprenedor/a.

 

El servei de creació i consolidació d'empreses està cofinançat en un 50% pel Programa Operatiu 2014-2020 del Fons Social Europeu.