Creació i Consolidació d'Empreses Comerç i Fires Ocupació Lloguer d'espais Turisme
Servei de Formació
Bookmark and Share

QUÈ ÉS EL SERVEI DE FORMACIÓ DE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT?

El servei de Formació s'encarrega de la tramitació, gestió i impartició dels cursos de formació i capacitació adreçats a millorar l'ocupabilitat de les persones usuàries de Blanes i el seu entorn. En l'actualitat les aules del Departament de Promoció de la Ciutat estan censades com a centre col·laborador del Servei d'Ocupació de Catalunya per a la realització de cursos de Formació Ocupacional i col·labora amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya en l'execució del Programa Connecta't. Així mateix, l'Àrea de Promoció de la Ciutat ha tramitat amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat la col·laboració per ser centre avaluador de l'ACTIC.

Alguns dels projectes formatius duts a terme són:

- Projecte SUMA'T

- Cases d'Ofici i Escoles Taller

- Cursos de Formació (d'Empleat d'oficina, de Gestió administrativa internacional, de Tècniques de relació comercial, d'Ofimàtica bàsica, etc.)

- Cursos de Monitors de lleure

- Cursos d'Informàtica

Per a preinscriure-us a qualsevol curs heu de consultar la pàgina de Promoció de la Ciutat o bé trucar a la recepció del Departament de Promoció de la Ciutat (Antiga Escola Safa, al costat de la ITV) Avinguda de l'Estació, 43 de Blanes, tel. 972.358.260. També podeu consultar el calendari per a saber si properament començaran els cursos que us interessin.