Inici Serveis al públic Comerç i fires
Creació i Consolidació d'Empreses Formació Ocupació Lloguer d'espais Turisme
NOTÍCIES COMERÇ I FIRES
Bases de participació a la Fira de Sant Tomàs 2017 (21 de desembre)

Us presentem les bases per a poder participar a la Fira de Sant Tomàs que tindrà lloc a Blanes el dia 21 de desembre d'enguany.

La Fira de Sant Tomàs és una fira centenària que originàriament es dedicava a la venda de bestiar i posteriorment s'hi incorporaren abrics, mantes, paraigües, etc. Ja en l'època actual es converteix en una fira comercial enfocada al producte nadalenc i en la que es pretén revitalitzar el comerç de la vila.

En aquesta fira hi podem trobar un ampli ventall de productes: alimentació, articles de Nadal, artesania, joguines..., i moltes entitats de la vila que aprofiten el marc de la fira per a donar-se a conèixer.

Aquest any l'emplaçament de la fira es realitzarà en el carrer Ample, el carrer Muralla, el Raval sud i la plaça d'Espanya. L'horari serà de les 9.00h del matí fins a les 21.00h i se celebrarà el dia 21 de desembre.

 

INFORMACIÓ PER A PARTICIPAR COM A FIRAIRE A LA FIRA DE SANT TOMÀS D'ENGUANY:

 

S'han publicat les bases reguladores per a l'atorgament de llicències de parades desmuntables per a la Fira de Sant Tomàs 2017. Podeu consultar-les en el següent enllaç.


Preus per al 2017*

- Taxa per serveis generals: 68,65€ per la tramitació de l'expedient (la part proporcional que correspongui a cada paradista en funció del nombre d'autoritzacions).

- Taxa per autorització d'ocupació de la via pública: 6,09€ per metre lineal de front o fracció i dia.


*Els centres escolars, per la seva dependència d'organismes públics, no estaran subjectes a les taxes i preus públics anteriorment referits.Data límit de presentació d'instàncies:

- Per a parades tipus "1-A", és a dir, d'entitats sense ànim de lucre inscrites en el Registre d'Entitats de l'Ajuntament de Blanes, d'escoles o d'altres centres educatius del municipi: el termini és fins el 15 de novembre.

- Per a parades tipus "1-B", que són els paradistes i artesans en general, i parades tipus "1-C", que són els establiments comercials de Blanes, el termini és fins el 29 de setembre.
Requisits:

Omplir la sol·licitud de participació i la documentació complementària que trobareu al final del document de les bases de participació a la Fira. (Cal tenir en compte que hi ha una sol·licitud de participació per a cada tipus de parada sol·licitant: "1-A", "1-B" i "1-C").Tramitació:

Cal presentar la sol·licitud de participació i la documentació complementària per registre d'entrada a l'Ajuntament de Blanes personalment o bé enviant una carta ordinària o certificada a l'adreça:

Ajuntament de Blanes
Passeig de Dintre, 29
17300 Blanes


Dubtes i consultes:

Per qualsevol dubte podeu contactar-nos per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) o trucant al 972 358 260.

 
Turisme cultural: la "Ruta Bolaño"

El passat 24 de juliol es va inaugurar la "Ruta Bolaño": un itinerari pels llocs de Blanes més freqüentats per aquest escriptor, poeta i assaigista xilè, de gran fama a Amèrica del Sud i als Estats Units, que va gaudir d'importants reconeixements; i que va viure els últims 20 anys de la seva vida a Blanes on també hi va redactar gran part de la seva obra.

 

 

 

 

 

 

Podeu consultar...

- La seva obra i biografia, aquí.

- El tríptic informatiu de la "Ruta Bolaño", aquí.

- El llibret per a poder seguir amb detall tota la "Ruta Bolaño", aquí.

- Més informació sobre Roberto Bolaño (novel·les, articles, estudis...), aquí.