Inici Serveis al públic Comerç i fires
Creació i Consolidació d'Empreses Formació Ocupació Lloguer d'espais Turisme
NOTÍCIES COMERÇ I FIRES
Noves sol·licituds Fira d'Artesania 2017 al passeig Pau Casals

S'han aprovat les bases de renovació i participació a les Fires artesania 2017.

En aquest document trobareu les bases que regeixen l'atorgament de les parades i, al final de tot, el formulari que cal imprimir i omplir per a fer les sol·licituds per a la temporada 2017 i que cal tramitar a través del Registre d'Entrada de l'Ajuntament a l'AMIC. El termini de sol·licitud és fins al dia 31 de març.

Més informació contactant amb Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de Blanes (tel. 972 358 260).

 
Bases de participació a la Fira de Sant Tomàs 2016 (21 de desembre)

Us presentem les bases per a poder participar a la Fira de Sant Tomàs que tindrà lloc a Blanes el dia 21 de desembre d'enguany.

La Fira de Sant Tomàs és una fira centenària que originàriament es dedicava a la venda de bestiar i posteriorment s'hi incorporaren abrics, mantes, paraigües, etc. Ja en l'època actual es converteix en una fira comercial enfocada al producte nadalenc i en la que es pretén revitalitzar el comerç de la vila.

En aquesta fira hi podem trobar un ampli ventall de productes: alimentació, articles de Nadal, artesania, joguines..., i moltes entitats de la vila que aprofiten el marc de la fira per a donar-se a conèixer.

Aquest any l'emplaçament de la fira es realitzarà en el carrer Ample, el carrer Muralla, el Raval sud i la plaça d'Espanya. L'horari serà de les 9.00h del matí fins a les 21.00h i se celebrarà el dia 21 de desembre.
Preus per al 2016*

- Taxa per serveis generals: 68,65€ per tramitació de llicència (la part proporcional que correspongui a cada paradista en funció del nombre d'autoritzacions).

- Taxa per autorització d'ocupació de la via pública: 6,09€ per metre lineal de front o fracció i dia.

*Els centres escolars, per la seva dependència d'organismes públics, no estaran subjectes a les taxes i preus públics anteriorment referits.Data límit de presentació d'instàncies:

- Per a entitats tipus "1-A", és a dir, entitats sense ànim de lucre inscrites en el Registre d'Entitats de l'Ajuntament de Blanes, escoles o altres centres educatius del municipi: el termini és fins el 15 d'octubre.

- Per a entitats tipus "1-B", que són els paradistes i artesans en general, i entitats tipus "1-C", que són els establiments comercials de Blanes, el termini és fins el 23 de setembre.Requisits:

Omplir la sol·licitud de participació i la documentació complementària que trobareu al final del document de les bases de participació a la Fira. (Cal tenir en compte que hi ha una sol·licitud de participació per a cada tipus d'entitat sol·licitant: "1-A", "1-B" i "1-C").Tramitació:

Cal presentar la sol·licitud de participació i la documentació complementària per registre d'entrada a l'Ajuntament de Blanes personalment o bé enviant una carta ordinària o certificada a l'adreça:

Ajuntament de Blanes
Passeig de Dintre, 29
17300 Blanes ?

IMPORTANT:

Segons publicació del BOP en data 22 de novembre, s'ha allargat el termini de presentació de sol·licituds per a poder participar a la Fira de Sant Tomàs d'enguany fins al 30 de novembre.Dubtes i consultes:

Per qualsevol dubte podeu contactar-nos per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) o trucant al 972 358 260.

 
Turisme cultural: la "Ruta Bolaño"

El passat 24 de juliol es va inaugurar la "Ruta Bolaño": un itinerari pels llocs de Blanes més freqüentats per aquest escriptor, poeta i assaigista xilè, de gran fama a Amèrica del Sud i als Estats Units, que va gaudir d'importants reconeixements; i que va viure els últims 20 anys de la seva vida a Blanes on també hi va redactar gran part de la seva obra.

 

 

 

 

 

 

Podeu consultar...

- La seva obra i biografia, aquí.

- El tríptic informatiu de la "Ruta Bolaño", aquí.

- El llibret per a poder seguir amb detall tota la "Ruta Bolaño", aquí.

- Més informació sobre Roberto Bolaño (novel·les, articles, estudis...), aquí.