Inici Enllaços d'interès
Creació i Consolidació d'Empreses Comerç i Fires Ocupació Lloguer d'espais Turisme
Oferta formativa online
Bookmark and Share

La formació on-line és una eina excel·lent per poder formar-te en aquells coneixements que més t'interessin però al teu ritme, segons els teus horaris i des de casa teva. Aquests links mostren formació on-line generalment subvencionada (gratuïta per a l'usuari). Podràs comprovar que hi ha una oferta formativa molt variada (administració, recursos humans, prevenció de riscos, aplicació de normatives i d'estàndards de qualitat, medi ambient, màrqueting i publicitat, disseny, informàtica, formació per a tècnics i operaris de diferents àmbits i sectors, desenvolupament d'habilitats personals, etc.)

· AULA MENTOR (Ministerio de Educación)

Aula Mentor

Cursos on line amb més de 100 propostes amb un preu de 24€ al mes per a tenir dret a l’examen i a l’obtenció del certificat d’aprofitament.

· SOC (SERVEI D’OCUPACIÓ DE CATALUNYA)


Cursos gratuïts per a persones treballadores en situació d’atur i per a treballadors, a distància al programa e-formació i amb teleformació, a més de presencials i mixtos.

tornar a l'inici

· ESCOLA JUAN BESTEIRO (UGT)


Formació gratuïta destinada a treballadors en actiu (donats d’alta a la S.S) i desocupats (inscrits al SOC).

· IDFO -Institut per al Desenvolupament de la Formació i la Ocupació- (UGT)


Cursos gratuïts per a treballadors en actiu i a l’atur i formació a les empreses privades. Hi ha un catàleg de cursos i un cercador per comarques. El punt IDFO a Girona és: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

· CEPROM -Fundació per a la Formació i l'Estudi PACO PUERTO- (CCOO)


Cursos de formació ocupacional gratuïts.                                                              tornar a l'inici

· FUNDACIÓN TRIPARTITA

Formació tripartita

Cursos gratuïts per a treballadors, desocupats, empreses i també cursos subvencionats. Molts són a distància.

· INSTITUTO DE LA MUJER-Escuela Virtual de Igualdad

Instituto de la Mujer

Ofereix formació en línia i presencial, trobades, jornades i conferències sobre igualtat, atenció socio-sanitària davant la violència de gènere, etc.

· FOMENT DEL TREBALL NACIONAL

Foment del treball

Pàgina web de Foment del Treball, ofereix cursos sobretot presencials a treballadors per compte aliena, autònoms i desocupats.

tornar a l'inici

· AMBIENTUM.COM - Formació en Medi Ambient

Ambientum

Cursos actualitzats sobre Medi Ambient, ofimàtica, màrqueting comercial i disseny gràfic. Els autònoms tenen un 40% de descompte i els treballadors per compte aliena una bonificació del 100% a través del crèdit formatiu de la Formació Tripartita.

· COMUNET EDUCATION SOLUTIONS

Comunet

· ESICE.NET - Sistemas formativos

Esice

Cursos mitjançant “teleformació” amb recolzament de material físic i tutor. Hi ha diverses bonificacions per a empreses. També minicursos o píldores formatives breus.

· IFI - Area de formación

Ifi

Plans de formació gratuïts de teleformació, a distància, presencial i mixta (d’alimentació i begudes, sobre el sector del fred industrial, de conserves vegetals, de mútues d’accidents de treball i dels sectors càrnics i de la llet, entre d’altres).

tornar a l'inici

· INFOFORMA

Infoforma

Cursos subvencionats i gratuïts per a la Comunitat de Madrid. 

· CURSOS ÉLOGOS

Elogos

Plans formatius per a col·lectius professionals específics (bancs i caixes, assessories, informàtica, ETT’s, químiques, publicitat, arts gràfiques, transport, ferralla, serveis de prevenció aliens) i per a desocupats.

· FORMACIÓ A LA SELVA

Formació a La Selva

Cursos amb formació ocupacional gratuïta subvencionada dirigida a persones en situació d’atur. Són programes formatius teòrico-pràctics que duren entre 20 i 700 hores.

· LA CAMBRA DE COMERÇ DE GIRONA

La Cambra

Cursos de formació i jornades de pagament sobretot presencials amb descompte a empreses.

· FOEG - LA PATRONAL GIRONINA

FOEG

Formació ocupacional i continua subvencionada per a treballadors/es en situació d’atur i autònoms.

· PIMEC (PETITA I MITJANA EMPRESA DE CATALUNYA)

PIMEC

Cursos presencials i on line subvencionats i bonificables. D’idiomes (àrab, francès, anglès, xinès), comerç de màrqueting electrònic, seguretat electrònica, direcció i gestió de projectes, etc. Amb prioritat en l’assignació de places pels Autònoms PIMEC.

tornar a l'inici

· INFOCENTRE (FORMACIÓ I ESTUDIS)

Infocentre

Cursos presencials i a distància bonificats per als empresaris (a les quotes de la S.S.), gratuïts per les persones en situació d’atur (inscrits a l’OTG) i alguns subvencionats per treballadors o autònoms de sectors concrets.

· CIBERNÀRIUM

Cibernàrium

Web de Barcelona Activa, ofereix videocursos de 45 minuts que expliquen eines, recursos i solucions TIC, com internet, disseny web, imatge digital, eines multimèdia i fotografia digital.

· AULA VIRTUAL DE L’ESCOLA D’ADMINISTRACIÓ PÚBLICA DE CATALUNYA

Aula Virtual

És l’entorn d'ensenyament i aprenentatge basat en moodle de l’Escola d'Administració Pública de Catalunya, ofereix cursos i materials sobre les administracions públiques catalanes.

· CEINA

Ceina

Cursos de Formació Ocupacional (FO) i Formació Contínua (FC), totalment gratuïts.

· E-MAGISTER

e-magister

Cercador web que ofereix cursos de tots els àmbits, universitaris, de formació contínua i subvencionats gratuïts i on line, a més de presencials i de pagament.

tornar a l'inici