Inici Anem de compres a Blanes!
Anem de compres a Blanes!
Bookmark and Share

 

ANEM DE SHOPPING A BLANES!

Blanes compta amb dues zones comercials que atrauen compradors de tota la rodalia.

Blanes centre: un centre comercial a cel obert

La major part del comerç de Blanes es concentra en el centre històric de Blanes i, atès que els carrers que en demarquen el contorn formen un triangle, és conegut també com el triangle comercial. És en aquesta zona on estan establerts els comerços de més tradició i solera de la població, així com botigues de diferents franquícies de reconegudes marques. La concentració en aquesta zona de la vila de serveis, administració i activitat lúdico-cultural, així com el mercat de fruites i verdures, el portal del peix i el mercat setmanal, li atorga una vitalitat gens menyspreable.

On aparcar:

Aparcament  Centre - Pins

1000 places

A uns 800 metres del triangle comercial: esplanada situada al darrere l’antic pavelló municipal. Aparcament gratuït.

 

Pàrquing SABA: Plaça Catalunya

281 places

Situat al passeig de Cortils i Vieta, un dels carrers que configura els límits del triangle comercial al centre històric de Blanes. Un total de 120 establiments membres de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre faciliten vals d’aparcament de mitja hora als seus clients.

 

Pàrquing Club de Vela

122 places

Està situat a 350 metres d'un dels vèrtex del triangle comercial.

 

I la mainada?

Al centre de Blanes hi trobareu dues zones d’esbarjo infantil recentment reformades

Plaça Theolongo Bacchio

Zona d’esbarjo infantil, de terra tou, especialment indicada per a mainada entre 0 i 6 anys

Passeig de Mar

Una mica més allunyada, al passeig Pau Casals, hi trobareu una zona d’esbarjo més completa, amb dues zones diferenciades, una per als més petits i una altra per als més grans.

Miniatraccions

De gestió privada: al passeig Cortils i Vieta hi ha una petita zona dedicada a l’esbarjo infantil, amb diverses miniatraccions de prepagament per a infants de diferents edats.

 

Comerç al polígon

Al polígon s’hi comencen a implantar establiments comercials a mitjans dels anys 90. Es tracta bàsicament de grans establiments d’alimentació, mobiliari, bricolatge, electrònica, joguines i alguns establiments de complements per la llar, roba i calçat de baix cost.   

On aparcar

Alguns dels establiments compten amb zona privada d’aparcament i també hi ha algunes places d’aparcament públic en alguns trams dels vials de la zona.

I la mainada ?

El polígon no compta amb cap zona pública d’esbarjo infantil, tot i que n’hi ha un al carrer Vicens Andres Estellés, a tocar d’un dels vials que defineix el perímetre de la zona.

Parc Infantil

Dins del polígon hi ha una parc infantil al pis superior del bowling i sol estar obert fora d’horari escolar. Els preus d’ús són per hora.